ווינג צון | בית הספר

צילום מסך 2019-12-09 ב-19.54.24

61893419_2186566274790241_7826366716182528_n (2)

ביה״ס לווינג צ׳ון מסורתי פתוח בכל ימות השבוע למעט יום שבת וחגים בין השעות 8:00 בבוקר ל21:00.שיעורים למבוגרים בקבוצות לימוד מתקיימים לאורך כל השבוע.מסלול ערב או בוקר,מסלול משולב,מסלול פרטי משולב קבוצות, קבוצות לתלמידים מתחילים,קבוצות לתלמידים מתקדמים וקבוצות עזר לתלמידים המעונינים לשפר ולמקצע לימודם .כמו כן בביה״ס מתקיימים שיעורים פרטיים מורה ותלמיד , מורה ושני תלמידים. מסלול הלימוד הפרטי הנו פרטני וצמוד אחת לשבוע בזמן נוח לתלמיד ועל פי שיקול לוח זמנים של המורה ולנוחיותו. לימודים פרטיים ניתן ללמוד בבוקר,צהריים או אחר צהריים לבחירה.מתאים לאלו המנוהלים ע״ לוח זמנים צפוף בחיי היום יום או למעונינים בלמידה פרטנית .

ללוח שיעורים -ימים שעות

אינסטגרם ווינג צון סיפו רועי

צילום מסך 2019-10-27 ב-16.01.07

קבוצות לימוד : קבוצות הלימוד מחולקות על פי רמות לימוד.תלמידים מתחילים ,תלמידים מתקדמים ותלמידים ותיקים.הבחירה בקבוצת לימוד הנה על פי שיקול דעתו של התלמיד.קרי,יש תלמיד המעדיף ללמוד במסגרת לימודי בוקר בקבוצות ויש המעונינים ללמוד במסגרת לימודי הערב.רישום ללימודים מחייב  בקיום שיעור ניסיון של התלמיד .

צילום מסך 2019-10-30 ב-0.39.07.png

צילום מסך 2019-10-29 ב-12.31.25בי״הס לווינג צ׳ון מסורתי הנו ביה״ס הותיק והמקצועי ביותר בארץ זה למעלה מ-18 שנים.ביה״ס היחיד בארץ המוכר תחת התאחדות ווינג צ׳ון העולמית:התאחדות ווינג צ׳ון יפ מאן הונג-קונג וביה״ס היחיד בארץ בו תוכנית הלימודים הנה זהה ללימוד אמנות הלחימה ווינג צ׳ון מסורתי בחו״ל-סין הונג קונג.

ביה״ס פתוח בכל יום החל מהשעה 8:00 בבוקר ועד לשעה 21:00 למעט יום ו׳ בו ביה״ס מסיים לימודיו בשעה 15:30 בצהריים .ביום שבת ובחגים ביה״ס סגור.

בכל רגע נתון לומדים בביה״ס עשרות תלמידים שבחרו בבית הספר כמקום להתפתחות אישית תרגול וישום אמנות הלחימה ווינג צ׳ון מסורתי.

צילום מסך 2019-10-29 ב-12.37.23בנוסף ניתן להעשיר את הלימודים בביה״ס בסדנאות הגנה עצמית ולחימה מגוונות לקהל הרחב ,לקבוצות גדולות,חברות וועדי עובדים, סדנאות מקצועיות סגורות לחברות אבטחה,אבטחת אישים,שירות ביטחון צה״ל ומישטרה בתחומים: אסקרימה/ארניס-לחימה במקל קצר ובסכין,לחימה טקטית בסכין,התמודדות מול כלי נשק קר.למגוון הסדנאות :

קבוצות נשים

לסדנאות ניהול והעצמה

לסדנאות לחימה

סיפו רועי שחק יוטיובContact Us WING CHUN

All rights reserved Sifu Roy 2019 כל הזכויות שמורות | סיפו רועי שחק | התאחדות ווינג צ׳ון מסורתי יפ מאן ישראל  2019