סדנאות לחימה

צילום מסך 2019-10-06 ב-13.56.57

צילום מסך 2019-10-06 ב-12.45.10 צילום מסך 2019-10-06 ב-12.45.05 צילום מסך 2019-10-06 ב-12.45.17                                      צילום מסך 2019-10-29 ב-16.19.17

ברוכים הבאים למרכז הסדנאות לאמנויות הלחימה של סיפו שחק רועי .במרכז הלימוד תוכלו למצוא מגוון קורסים יעודיים המתאימים לכם/ן .סדנאות התמודדות מול איום בנשק קר(סכין),קורסים מתקדמים העוסקים בלחימה בנשק קר ,קורסים העוסקים בהגנה עצמית קרי ,אמנות לחימה ווינג צ'ון מסורתי.חלקם של הסדנאות והקורסים מיועדים למעונינים להעשיר את הידע והניסיון בהתמודדות מול איום בנשק קר וחלקם עוסק בלחימה מקצועית משולבת בכלי נשק קרים המיועדים לח׳ברה העוסקים בתפקידי בטחון.רובם של הקורסים והסדנאות מתאימים לכל אחד ואחת ואין צורך בידע קודם או ניסיון .

מגוון הסדנאות והקורסים שלנו :

סדנאת לחימה בסכיןארניס | אסקרימה | קאלי – לחימה פיליפינית .ארניס הנה אמנות לחימה פליפינית המחולקת לכמה קטגוריות לימוד: מקל אחד ,שני מקלות,יד ריקה,הסכין.תרגול אספדהשילוב שני כלי נשק שלובים בקרב.הסגנון אותו אנו לומדים הנו סגנון לייטנינג .סגנון בו התלמיד יכול להתאמן בסביבת עבודה בטוחה ונטולת פציעות.מתאים לכוחות ביטחון,סוהרים ושיטור.ניתן לקיים סדנאות בוקר בלבד,כמו כן מתקיימות סדנאות ארניס המותאמות לקהל הרחב מעת לעת .מי מאיתנו לא רוצה להפוך מקל פשוט לכלי נשק רב עוצמה וקטלני?.להפוך מקל מטאטא ע"י שבירתו לשני מקלות קצרים ולהגן על עצמו מפני איום?.

הכירו את מקלות הקאלי. קאלי הנו שם המתאר את סגנונות אמנויות הלחימה הפיליפיניות בשימוש בכלי נשק קרים.ההתיחסות הנרחבת לקאלי או כפי שצריך להגות אותה נכון קאליס הנה שילוב מספר כלי נשק בלחימה,קרי: סכין,חרב,מקל ועוד.אנו לומדים להשתמש בשני מקלות קצרים ופשוטים.מקלות אותם אנו יכולים למצוא ברחוב,בבית,בעבודה ובכל מקום בו נמצא מטאטא או מגב.כל שיש לנו לעשות הוא לשבור אותו לחצי והנה יש לנו שני מקלות ההופכים לכלי נשק רבי עוצמה.אנו לומדים להשתמש במקלות קאלי/אסקרימה אמתיים העשווים מעץ קשיח וחסין או מבמבוק יעודי המתאים ללחימה מסוג זה.הלימוד משולב לתרגילי הגנה והתקפה במקביל,עבודה עם שני מקלות,עבודה עם מקל אחד,עבודה עם מקל המשולב עם סכין.הלימוד הנו מרתק וצובר פופלאריות גדולה מאוד בעולם ביחוד בנישת כוחות הבטחון/משטרה.

לוחמה טקטית משולבת . קורס מקצועי המכשיר שימוש בכלי נשק קרים ושילובם בלחימה.לחימה בסכין ,לחימה בשני מקלות קצרים-אסקרימה/קאלי/ארניס  ושילובם .שיעורים בקבוצות סגורות המיועדים לצה"ל,משטרה,משרד הבטחון ולגופי בטחון פרטיים.

סדנאות הגנה עצמית.סדנאות הפתוחות לקהל הרחב .סדנאות הגנה והתמודדות מול איום פיזי.סדנאות לוועדי עובדים,סדנאות הגנה עצמית לילדים,סדנאות הגנה עצמית לנשים .

לחימה ארניס קאלילימוד לוחמה טקטית משולבת עוסק במגוון כלי נשק קרים אותם אנו לומדים לתפעל לחוד ובמקביל.מטרת הלימודים הנה לחשוף ולהעשיר את הידע של העוסק באמנויות לחימה או של המעוניין ללמוד תחום מרתק זה באופן מקצועי ולרכוש כלים חדשים.הלימוד מתאים לכולם/ן ואינו מצריך ידע קודם.היום יותר מתמיד יש התעוררות גדולה ורצון להחשף בפני עולם הנשק הקר.יותר ויותר תלמידים ,גברים ונשים ללא רקע וניסיון בלחימה מעוניינים ללמוד את השימוש בכלי נשק קרים ולהתגונן מפניהם.במקביל יותר ויותר גברים ונשים בעלי ניסיון בלחימה כזו או אחרת,אנשי ביטחון,לוחמים בצה"ל,שוטרים הנחשפים מדי יום ביומו לאיום בנשק קר מעונינים ללמוד להתגונן מפניהם ולדעת לתפעל מצבי חירום בזמן אמת.כמו כן קיימת נישה סגורה המשמשת לימוד מוגבר ומופנית לארגונים בטחוניים.

הסכין :הגנה,פריקה,שימוש בסכין בקרב פנים מול פנים.התלמיד לומד להכיר את הסכין מזויות שונות.התלמיד לומד להתגונן מפני הסכין באין ספור תירגולים חוזרים ונשנים המקנים לו בטחון ויכולת התמודדות.התלמיד לומד לשלוט בסכין ע"י לימוד מקצועי  המקנה לו כלים להתמודדות במצבי קיצון.במקביל ללימוד הגנה מפני נשק קר/סכין לומד התלמיד לפרוק כלי נשק קרים מידיי היריב התוקף ושימושו כנגד יריבו.אנו לומדים לשלוט בסכין ככלי נשק התקפי,אנו לומדים לבצע איתו התקפה,אנו לומדים להלחם בו ככלי נשק עיקרי.הלימוד הנו מרתק ומעצים.בהמשך להתקדמותו של התלמיד לומד התלמיד לשלב את הסכין עם כלי נשק נוספים,כגון: מקל הקאלי,גרזן הטומהוק.ניתן לבחור כלי נשק מתוך מגוון הכלים ולהתמחות בו בלבד.

לסדנאות ניהול לחץ כאן.

צילום מסך 2019-11-03 ב-8.21.14