סיפו רועי שחק

צילום מסך 2019-12-09 ב-19.54.24

לסרטון הבא >>

צילום מסך 2019-10-30 ב-2.43.41שלום וברכה .שמי רועי שחק בן 46 נשוי ואב לשלושה ילדים .מגיל צעיר מאוד עסקתי במגוון רחב של אמנויות לחימה.אמנויות לחימה עבורי היו מפלט נהדר לבעיות קשב וריכוז שאותרו אצלי בגיל צעיר מאוד.ההחלטה לשלוח אותי ללמוד אמנויות לחימה בפעם הראשונה היתה בגיל חמש וחצי.אמנות הלחימה ליוותה אותי מאז ועד היום ,גיל 46.אמנות הלחימה עשתה את הבלתי יאמן.פתחה בי יכולות ריכוז גבוהות מעל הממוצע,יכולות פעולה פיזיות משולבות,קרי יכולת לבצע מספר פעולות במקביל,שליטה  עצמית גבוהה,יעילות בפועלי, תכליתיות במעשיי,העצמה עצמיתֿ לישום עצמי בכל אשר פעלתי או עשיתי.

צילום מסך 2019-10-30 ב-2.50.33יכולות אלו תרמו רבות  בבחירותיי בחיים: טיס,לימודי הסטוריה לתואר שני,אסטרונומיה,פיזיקה ובימים אלו בחרתי לשוב לספסל הלימודים וללמוד תחום שנמשכתי אליו בצעירותי אסטרופיזיקה.תחומי עניין שנגעתי והנם חלק מתחביבי  נגרות קלאסית מסורתית ,ספורט תעופתי וצילום סטילס.לפני כשמונה עשרה שנים הקמתי את בית הספר לווינג צ׳ון מסורתי מתוך צורך לקיים את האמנות.לא עלה בדעתי שאמשיך ואעסוק בתחום ההוראה עד עתה.האהבה לאמנות הלחימה ווינג צ׳ון ,ההנאה לעבוד עם תלמידים וללמדם את האמנות נתנה בי רוח גבית הדוחפת את עשייתי עד עתה.

צילום מסך 2019-10-30 ב-3.02.13.pngהנני בעל עבר עשיר באמנויות לחימה,למעלה משלושים ושש שנים.אמנויות לחימה בהן עסקתי:ג'ו ג'יטסו יפני דאן-2,ג'ודו יפני חגורה שחורה,קנדו יפני אידו יפני(סיף סמוראי),מורה בכיר ארניס/אסקרימה פליפיני,לחימה טקטית בסכין .מלמד ומעביר סדנאות שימוש בכלי נשק קרים,לחימה בסכין ומעביר סדנאות מקצועיות למשרתי כוחות הבטחון שיטור וצה״ל.התמקצעות ומומחיותי הנה באמנות הווינג צ'ון קונג-פו מסורתי הונג קונג. כבן לאב שעסק בתחום היבוא מסין ומהונג קונג בפרט נפלה בחלקי ההזדמנות ללמוד מטובי המורים בעולם בתחום ולהתמקצע עם השנים.זכיתי להכיר את טובי המורים בעולם ולהעצים את הידע והניסיון,לחלוק ולשתף ולקבל ידע עצום שנערם עם השנים.משמש כמורה בכיר(סיפו) ויועץ ספורט אירגוני,מנהל מערך לימוד כלי נשק קרים לאנשי כוחות הבטחון ,יו"ר איגוד (התאחדות)ווינג צ'ון קונג-פו יפ מאן הונג קונג ישראל.ווינג צ׳ון :למידה והתמחות באמנות הווינג צ'ון אצל טובי מורי הווינג צ'ון בסין כגון פונג צ'אן,יו ז'י מאו,צ'ו טזי צ'אן תלמידו של יפ מאן.הכרות מעמיקה עם משפחת יפ,יפ צ'ינג בפרט בנו של יפ מאן.משוייך כתלמיד וכמורה בזרם ההונג קונגי בהתאחדות יפ מאן הונג-קונג.חבר באגודות בין לאומיות,בעל קשרים עם טובי המורים בארץ ובעולם. מורה לאמנות הלחימה ווינג צ׳ון מסורתי כשמונה עשרה שנים.

המלצותסיפו רועי שחק יוטיוב

Contact Us WING CHUN